Poraz na Kozali

Odbojkašice Rijeke CO nisu iskoristile prvu meč-loptu da matematički osiguraju ostanak u ligi

Katarina Blažević

Tamara Popić/Foto Arhiva NL

Tamara Popić/Foto Arhiva NL

Sličan je scenarij bio u sva tri seta. U prvom su se domaće igračice na Kozali držale do 16:16, nakon čega ih je koštalo nekoliko grešaka na servisu i nekoliko lopti koje su poslale van terena...



RIJEKA Susret 20. kola Superlige odbojkašica: Rijeka CO – Ribola Kaštela 0:3 (21:25, 22:25, 22:25). Dvorana “Dinko Lukarić”. Gledatelja: 100. Suci: Jurković i Šulc.


RIJEKA CO: Štiglić, Popić, Volarić (L), Trcol, Pavačić, Francetić, Sluga, Vekić, Smojver, Brkičić, Gregorović, Aleksa (L), Ščekić.


RIBOLA KAŠTELA: Karatović, Gogić, Šeremet, Vasilj, Strize, Sesar, Kolobarić, Matas (L), Cvijović, Dragičević.




Odbojkašice Rijeke CO nisu iskoristile prvu meč-loptu i dva kola prije kraja sezone matematički osigurale ostanak u ligi. Riječanke više ne mogu završiti na zadnjem mjestu ljestvice, ali Brda su pobjedom ovoga vikenda zadržale minimalne šanse da izbjegnu pretposljednje mjesto, koje vodi u doigravanje za ostanak.


Sličan je scenarij bio u sva tri seta. U prvom su se domaće igračice na Kozali držale do 16:16, nakon čega ih je koštalo nekoliko grešaka na servisu i nekoliko lopti koje su poslale van terena. Najveću su šansu potom imale u trećoj dionici, kada su napravile seriju 7:0 na servisima Tamare Popić za vodstvo 20:18, ali onda je uzvratila Sesar s dva asa te je utakmica brzo bila riješena.