Superliga

Odbojkašice Rijeke CO slavile u zadnjem susretu sezone i poslale susjede u niži rang

Katarina Blažević

Foto HAOK Rijeka CO

Foto HAOK Rijeka CO

Francetić i Gregorović odličnim su reakcijama na mreži vodile Rijeku prema pobjedi (22:17), da bi Popić donijela prvu meč-loptu, koju je Štiglić potom i realizirala



RIJEKA Susret 22. kola Superlige odbojkašica: Rijeka CO – Veli Vrh 3:1 (25:21, 25:18, 13:25, 25:18). Dvorana mladosti. Gledatelja: 100. Suci: Ivković i Jukić.


RIJEKA CO: Volarić (L), Štiglić, Sluga, Vekić, Smojver, Trcol, Popić, Francetić, Brkičić, Gregorović, Aleksa (L), Pavačić, Ščekić.


VELI VRH: Ćosić, Miletić (L), Lukežić, Rakić, Terlević, Ivanović, Mrkić, Žarković (L), Brgić, Šverko, Kalister, Ćopić.




Odbojkašice Rijeke CO nisu imale milosti prema susjedama iz Pule, nakon 80 minuta borbe domaće su igračice na Trsatu slavljem zaključile sezonu, dok su se razočarane gošće oprostile od Superlige te će sljedeće godine morati igrati u nižem rangu.


Riječanke su dominantno osvojile drugu dionicu igre zbog čega se činilo kako neće niti jedan set prepustiti Puljankama. Ali gošće su uspjele iskoristiti opuštanje i neforsirane pogreške riječke ekipe. Ipak, domaće su bile dovoljno koncentrirane da u četvrtom setu sa 7:10 preokrenu na 13:10.


Francetić i Gregorović odličnim su reakcijama na mreži vodile Rijeku prema pobjedi (22:17), da bi Popić donijela prvu meč-loptu, koju je Štiglić potom i realizirala.