Položio prvi ispit

Nenad Bjelica nije krio zadovoljstvo nakon Fućkova prvijenca u dresu Osijeka: “U 45 minuta pokazao je kvalitetu za Osijek”

Portal Novi list

Ne očekujem od njega da već sutra bude naš najbolji igrač, ali vjerujem da se svojom kvalitetom može promaknuti u bitnog igrača naše momčadi - rekao je trener Bijelo-plavih Nenad Bjelica



OSIJEK Kristian Fućak predstavio se u jako dobrom svjetlu u dresu Osijeka. U svojem prvom nastupu zatresao je u prijateljskoj utakmici mrežu BSK-a.


– To je prijateljska utakmica, mora on još naporno raditi, ali i u ovih 45 minuta pokazao je kvalitetu za Osijek. Zato smo ga uostalom i doveli i dali mu dugoročan ugovor. Ne očekujem od njega da već sutra bude naš najbolji igrač, ali vjerujem da se svojom kvalitetom može promaknuti u bitnog igrača naše momčadi – rekao je trener Bijelo-plavih Nenad Bjelica, koji će momčad povesti na pripreme u Poreč.


– Vjerujem da će u Poreč doći već neki novi igrač. Imamo dobar kadar i nije ovu ekipu baš ni lako poboljšati, ali naravno da težimo tome… Prijelazni rok traje još četrdesetak dana i vjerujem da će biti promjena, ima dosta upita za naše igrače, mi smo zainteresirani za pojedine nogometaše – rekao je trener Osječana.