Osječki kauboj

Eros Grezda šuti za medije nakon epziode s Čolakom i operativnog zahvata u Specijalnoj bolnici dr. Neme

Marko Cvijanović

Eros Grezda/Foto S. DRECHSLER

Eros Grezda/Foto S. DRECHSLER

U neformalnim razgovorima bio je vrlo susretljiv iskazavši optimizam i uvjerenje da će potpuno spreman dočekati početak priprema za novu sezonu



RIJEKA Krilni napadač Osijeka Eros Grezda jučer je u Specijalnoj bolnici dr. Nemec obavio kontrolni pregled poslije nedavne artroskopije gležnja lijeve noge, koja je stigla kao posljedica dugotrajnih problema zbog kojih je (pre)često igrao pod injekcijama. Grezdu je pregledao ortoped, dr. med. Domagoj Perković, specijalist s međunarodnom edukacijom i užim interesom u kirurgiji gležnja i stopala koji je prethodno i izvršio artroskopski zahvat.


– Rađena je stražnja artroskopija gležnja kao i na Erosovom drugom stopalu s obzirom na činjenicu da su problemi trajali dulje vrijeme. Sada predstoji rehabilitacija i očekujemo Erosov skori povratak treninzima punog intenziteta. S obzirom na iskustvo s prvim zahvatom koji je prošao odlično, uvjeren sam da će tako biti i ovaj put – poručio je dr. Perković.
Eros Grezda odslužio je kaznu neigranja četiriju prvenstvenih ili kup utakmica zbog već poznatog izgreda poslije polufinalne utakmice Kupa Hrvatske na Rujevici protiv Rijeke kada je na parkingu fizički napao napadača »bijelih« Antonija Mirka Čolaka. Iako se Grezda na svom Instagram profilu kasnije ispričao Čolaku, istodobno ga je i optužio za vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi, što je, pak, golgeter »bijelih« naknadno demantirao.


Eros Grezda i dr. Domagoj Perković/Foto S. DRECHSLER

Eros Grezda i dr. Domagoj Perković/S. DRECHSLER


Grezda se od napada na Čolaka nije pojavljivao u medijima niti ima namjeru u dogledno vrijeme s obzirom na činjenicu da u dogovoru s klubom provodi svojevrsni »silenzio stampa«. U neformalnim razgovorima bio je vrlo susretljiv iskazavši optimizam i uvjerenje da će potpuno spreman dočekati početak priprema za novu sezonu.