Fizički napad

Grezda zaradio i klupsku novčanu kaznu, najveću koju je mogao dobiti

Portal Novilist.hr

Eros Grezda/Foto PIXSELL

Eros Grezda/Foto PIXSELL

Iako je NK Osijek prvo objavio njegovo priopćenje u kojemu je iznio očito lažne navode o Čolakovu vrijeđanju na nacionalnoj osnovi, sada su ga odlučili kazniti oduzimanjem 20 posto primanja u sljedećih godinu danaOSIJEK Eros Grezda će ipak dobiti i klupsku kaznu, nakon što je već zaradio četiri utakmice pauze zbog fizičkog napada na Čolaka.


Iako je NK Osijek prvo objavio njegovo priopćenje u kojemu je iznio očito lažne navode o Čolakovu vrijeđanju na nacionalnoj osnovi, sada su ga odlučili kazniti oduzimanjem 20 posto primanja u sljedećih godinu dana, što je ujedno maksimalna novčana kazna.


– Sukladno svom disciplinskom pravilniku, a nakon incidenta na riječkoj Rujevici po svršetku susreta polufinala Kupa Hrvatske, Nogometni klub Osijek izrekao je novčanu kaznu svom prvotimcu Erosu Grezdi. Iako je u obrazloženju svoga postupka naš napadač naveo kako je bio isprovociran od strane suparničkog igrača i vrijeđan na nacionalnoj osnovi, čelništvo NK Osijek zauzelo je stav da je Grezdina reakcija bila neprimjerena i nedopustiva za jednog sportaša. Stoga mu je izrečena maksimalna, dakle najveća dopuštena klupska kazna u takvim i sličnim situacijama. Konkretno je riječ o uskraćivanju 20 posto njegovih primanja u idućih godina dana – navedeno je na klupskim stranicama NK Osijek.