Goran Tomić

Trener Rijeke očekuje pobjedu protiv Šibenika: “Željni smo dobrih rezultata i u Europi i u prvenstvu”

Portal Novi list

Goran Tomić/ Foto: Vedran Karuza

Goran Tomić/ Foto: Vedran Karuza

Imamo zahtjevan ritam utakmica, ali imamo dovoljan broj igrača da kroz rotaciju složimo dobru ekipu, rekao je Goran Tomić



Nogometaši Rijeke u nedjelju u 21 sat na Rujevici dočekuju Šibenik u utakmici šestog kola Prve HNL.


Šibenik u Rijeku stiže nakon uvjerljive pobjede protiv Hrvatskog dragovoljca i prvog slavlja ove sezone.


“Jedna posebna utakmica za mene, ali s druge strane igramo na domaćem terenu i potrebni su nam bodovi. Imamo zahtjevan ritam utakmica, ali imamo dovoljan broj igrača da kroz rotaciju složimo dobru ekipu”, rekao je Goran Tomić za klupski web.




“Očekujem da uknjižimo pobjedu”, ističe.



Kako do pobjede protiv Šibenika?


“Moramo biti koncentrirani i agresivni, kakvi smo uostalom i bili na domaćem terenu dosad. Atmosfera je dobra, ekipa je željna napraviti dobre rezultate i u Europi i u prvenstvu. Maksimalno ozbiljno se spremamo za utakmicu”, rekao je Tomić.


Kako danas gledate na utakmicu protiv PAOK-a?


“Stvarno su nas sekunde dijelile od velike pobjede. Zbog toga je ostala mala gorčina, međutim kad pogledate kompletnu situaciju, i gdje smo igrali, protiv kakvog kluba i kvalitetnih igrača, da smo utakmicu završili s nekoliko mladih igrača i da smo bili bez 5-6 stvarno bitnih igrača, onda zaista moramo biti apsolutno zadovoljni s rezultatom.


Imamo sve u svojim rukama i u četvrtak očekujemo plasman u Europu”, ističe.


Kakvo je zdravstveno stanje igrača?


“Nakon zadnjeg treninga ćemo dobiti sve potrebne informacije. Nekim igračima je sigurno potreban odmor, jer ipak smo igrali nekoliko zaista jakih utakmica. Međutim, uvjeren sam da će ekipa koja istrči biti najbolja u tom trenutku da osvoji tri boda”, izvijestio je Goran Tomić.