Armando Anastasio

Lijevi branič talijanskog drugoligaša Monze želja Rijeke, u dogovoru je posudba

Mateo Sučić

Armando Anastasio (lijevo)/Foto Instagram

Armando Anastasio (lijevo)/Foto Instagram

Riječ je o igraču koji je izdanak Napolijeve škole nogometa, a koji je prije pet godina krenuo na kaljenje po nižim razredima talijanskog nogometa

RIJEKA Armando Anastasio, 24-godišnji lijevi branič talijanskog drugoligaša Monze, mogao bi postati novo ime u riječkoj momčadi. Kontakti između dva kluba postoje, dogovara se jednogodišnja posudba kojom bi Rijeka proširila svoj kadar za iduće razdoblje koje bi moglo biti iscrpljujuće.


Pogotovo na bočnim pozicijama koje u ovom sustavu igre iziskuju veliku potrošnju igrača. Stvar nije još definirana jer Anastasija žele i neki klubovi iz Serie B, ali na dobrom je putu da idućih dana dobije i službenu potvrdu.


Riječ je o igraču koji je izdanak Napolijeve škole nogometa, a koji je prije pet godina krenuo na kaljenje po nižim razredima talijanskog nogometa. Bio je u Padovi, Parmi, Cosenzi i Monzi s kojom je prošle sezone izborio plasman u Serie B.


U Rijeci bi trebao zaoštriti konkurenciju i proširiti izbor Simona Rožmana. Osim Anastasija, Rijeka bi idućih (tje)dana mogla angažirati i jednog ofenzivca…