Pojačanje

Gambijac Jallow moguće rješenje u napadu Rijeke, Talijani tvrde da dolazi na posudbu

Mateo Sučić

Foto Getty Images

Foto Getty Images

Prema navodima talijanskih medija Jallow bi u Rijeku na posudbu do kraja sezone kada će "bijeli" imati opciju za produženje posudbe na još godinu dana, odnosno mogućnost otkupa nakon dvije godine uz unaprijed dogovoren iznos



RIJEKA Lamin Jallow, 25-godišnji napadač iz Gambije, novo je ime u eteru kao moguće pojačanje za napadačke redove riječkog prvoligaša.


Prema navodima talijanskih medija priča oko njegovog dovođenja aktualna je već nekoliko dana, ali s Rujevice kažu da se radi tek o jednoj od mogućih opcija za napad i da je u ovom trenutku preuranjeno za prognozirati hoće li doista postati igrač Rijeke.


Riječ je o igraču koji je 2014. godine došao u Chievo Veronu iz Reala de Banjul i upisao samo dva nastupa u Serie A prije nego se krenuo kaliti po posudbama. Igrao je za Cittadellu, Trapani, Cesenu i Salernitanu za koju je prošle sezone postigao šest pogodaka u 22 nastupa u Serie B, a upisao je i deset nastupa, uz jedan pogodak, za reprezentaciju Gambije.




Prema navodima talijanskih medija Jallow bi u Rijeku na posudbu do kraja sezone kada će “bijeli” imati opciju za produženje posudbe na još godinu dana, odnosno mogućnost otkupa nakon dvije godine uz unaprijed dogovoren iznos (navodno je riječ o 500 tisuća eura), ali s Rujevice tvrde da priča nije otišla toliko daleko da bi se govorilo o skoroj realizaciji.