NIJE GA BRIGA

Neymar je sebična egoistična diva. Nakon poraza od Bayerna otišao u provod, počeo je s 10.000 eura za partiju pokera

Hina

Reuters

Reuters

Neymarov "noćni izlet" stigao je samo nekoliko sati nakon što je Kylan Mbappe nakon poraza od Bayerna naglasio kako je za "povratak momčadi u dobru formu važno dobro jesti i spavati."



PARIZ – Brazilska nogometna zvijezda Neymar ponovo se našao na udaru kritika zbog ponašanja nakon poraza Paris Saint-Germaina od Bayerna (0-1) u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.


Francuski mediji su objavili kako se Brazilac nakon poraza od Bayerna provodio na turniru u pokeru, a zatim je sa svojom brazilskom svitom otišao u restoran brze hrane.


Neymar je navodno platio 10.000 eura kako bi u jednom pariškom casinu mogao sudjelovati na turniru u pokeru, prije nego što je kasnije te večeri otišao u pariški McDonalds.




Neymarov “noćni izlet” stigao je samo nekoliko sati nakon što je Kylan Mbappe nakon poraza od Bayerna naglasio kako je za “povratak momčadi u dobru formu važno dobro jesti i spavati.”


Brazilac se zvog svog ponašanja, ali i loše forme, našao na udaru kritika medija i navijača.


“Njega jednostavno nije briga za nogomet, on živi da bi uživao, ali to je nečuveno s obzirom na plaću koju ima,” napisao je jedan navijač pariškog kluba.


“Ovo je tako neprofesionalno, ali ima ih još koji ga brane. Neymar je egoistična sebična diva,” dodao je drugi.