ZAGRIJAVANJE

Navijači još jednom priredili show na plaži ispred hotela u kojemu su igrači: Modrić dobio poruku na neboderu

Hina

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ovaj navijački ritual započeo je prije utakmice s Kanadom, pa se nastavio prije ogleda s Belgijom i Japanom, a sada je dobio i četvrti nastavak.DOHA – Navijačka zastava još jednom je razvučena na plaži ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska nogometna reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.


Ovaj navijački ritual započeo je prije utakmice s Kanadom, pa se nastavio prije ogleda s Belgijom i Japanom, a sada je dobio i četvrti nastavak.


Navijači su još jednom željeli pokazati svoju podršku “Vatrenima” uoči četvrtfinalnog ogleda protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.
“Bježite ljudi, bježite iz grada. U boj, uboj, za narod svoj, Zovi, samo zovi”, odjekivalo je iz njihovih grla.


Okupilo se 200-tinjak navijača oboružanih bubnjem, te brojnim zastavama i transparentima. Gosti hotela samo su zbunjeno gledali, a brojni od njih su iskoristili priliku fotografirati se kraj navijačke zastave koja je skraćena na 30 metara kako bi mogla na stadion.


“Ja sam Mathias i dolazim iz Rosaria, večeras ću svim srcem navijati za vas protiv Neymara i društva, a onda se vidimo u polufinalu”, kazao je jedan argentinski gospodin.


“Igrači moraju znati da smo uz njih i kada je najteže, a protiv Brazila sigurno neće biti lako”, kazala je ekipa iz Gospića.


“Vjerujemo u dečke i našeg kapetana Luku, hvala im za sve”, dodali su.


Posljednjih se dana mnogo pričalo o plesu kojim Brazilci slave golove. U raspravu se se uključili i naši navijači.


“Mislim da im danas neće biti do plesa”, kazali su sa smiješkom.


Dio igrača je navijački show pratio s balkona hotela, u jednom trenutku se pojavio i Dejan Lovren.


“Javi se, javi se”, vikalo se s plaže, nakon čega im je stoper “Vatrenih” mahnuo.


Lovren se nakratko spustio i do plaže.


“Ljudi, hvala vam puno. Vidimo se”, viknuo je.


Navijači su i večer prije utakmice priredili jedno iznenađenje. Na jednom od nebodera u Lusailu pojavila se Modrićeva slika, a na drugom poruka Kapetane, da bi se potom pojavila hrvatska zastava i poruka “povedi nas”. Modrićeva slika krasi i jedan od nebodera na West Bayju.


Procjenjuje se da bi na tribinama Education Cityja trebalo biti više od dvije tisuće navijača, najavljeni su charter letovi, stižu bubanj i veliki hrvatski dres.