Kraj suradnje

Marin Čilić uoči nastupa na Indian Wellsu objavio kako se razišao sa svojim trenerom: “Ostaje moj veliki prijatelj i izbornik”

Hina

Marin Čilić i Vedran Martić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Marin Čilić i Vedran Martić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Inače, u razdoblju dok su surađivali Čilić je osvojio jedan ATP turnir, travnati u Stuttgartu ove godine, što mu je bio prvi trofej nakon sada već daleke 2018. godine i Queensa (također na travnatoj podlozi).ZAGREB Hrvatski tenisač Marin Čilić razišao se sa svojim dosadašnjim trenerom Vedranom Martićem, inače aktualnim izbornikom hrvatske Davis Cup reprezentacije.


Od ožujka prošle godine surađivali su Martić i trenutačno 40. tenisač s ATP ljestvice, a povodom prekida odnosa Čilić je na društvenim mrežama objavio.


„Vedran Martić i ja smo odlučili završiti našu suradnju i želio bih se zahvaliti na predanosti, poslu i svemu što je napravio za mene kao trener. Naravno, ostaje moj veliki prijatelj i izbornik u Davis Cup momčadi. Veselim se što ćemo opet svi zajedno biti u Torinu na završnici“, poručio je Čilić koji je upravo proslavio 33. rođendan.
Inače, u razdoblju dok su surađivali Čilić je osvojio jedan ATP turnir, travnati u Stuttgartu ove godine, što mu je bio prvi trofej nakon sada već daleke 2018. godine i Queensa (također na travnatoj podlozi).


Posljednji put su Čilić i Martić zajedno bili na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je Čilić osvojio s Ivanom Dodigom srebrnu medalju u parovima (zlatni su bili Nikola Mektić i Mate Pavić), dok se trenutačno Čilić priprema za nastup na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu.