Premier liga

Manchester City svladao Chelsea pa proslavio titulu prvaka, navijači pohrlili s tribina na travnjak

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Kad je sudac Michael Oliver posljednjim zviždukom označio kraj utakmice, navijači Manchester Cityja pohrlili su s tribina i zaposjeli travnjak stadiona Etihad kako bi sa svojim miljenicima proslavili treći naslov prvaka u posljednje tri sezone



MANCHESTER Nogometaši Manchester Cityja pred svojim su navijačima pobijedili Chelsea sa 1-0 u utakmici 37. kola Premier lige i na najbolji način proslavili osvajanje trećeg uzastopnog naslova prvaka Engleske, do kojeg su matematički došli već u subotu kad je Arsenal poražen od Nottingham Foresta.


Jedini pogodak na utakmici, za 12. uzastopnu prvenstvenu pobjedu Manchester Cityja, postigao je Julian Alvarez u 12. minuti dvoboja. Chelsea je bio ravnopravan suparnik, ali kao i mnogo puta tijekom sezone londonska momčad je bila bez realizacije stvorenih prilika.


Matea Kovačića zbog ozljede nije bilo u sastavu gostiju.




Kad je sudac Michael Oliver posljednjim zviždukom označio kraj utakmice, navijači Manchester Cityja pohrlili su s tribina i zaposjeli travnjak stadiona Etihad kako bi sa svojim miljenicima proslavili treći naslov prvaka u posljednje tri sezone te peti u šestogodišnjem razdoblju u kojem je prvak Engelske bio još samo Liverpool (2020.).


Do kraja sezone nogometaše koje vodi Pep Guardila očekuju još dva gostovanja u Premier ligi, kod Brightona (24.5.) i Brentoforda (28.5.) te dvije utakmice u kojima “građani” mogu doći do trostruke krune, finale FA kupa protiv Manchester Uniteda (3.6.) i finale Lige prvaka protiv Intera u Istanbulu (10.6.).