Povratnik

Karlo Uljarević vraća se u redove DL Škrljeva, dolazi još neophodnih igračkih pojačanja za nadolazeću sezonu

Zlatko Horvat

Karlo Uljarević/Foto PIXSELL

Karlo Uljarević/Foto PIXSELL

Sve je jako poskupjelo i vjerujem da će svima biti teško složiti momčadi, ali mi moramo imati dovoljno kvalitete da bismo izbjegli situaciju iz prošle sezone - napomenuo je predsjednik Vice Sep



MAVRINCI  Karlo Uljarević vraća se u Mavrince. Nakon uspješnog drugog dijela sezone u zelenom dresu 2019. kada su izabranici Igora Rajkovića dogurali i do finala Alpe Adria lige, Uljarević ovoga puta stiže na početak priprema, s jednogodišnjim ugovorom u džepu. Uprava DepoLink Škrljeva i trener Rajković sada su rano krenuli u akciju dovođenja kvalitetnih igrača kako ne bi, kao što je bio slučaj prošle sezone, morali spašavati status premijerligaša, što im je serijom pobjeda uspjelo tek u pretposljednjem kolu Lige za ostanak.


Rajković je s Uljarevićem i Josipom Barnjakom, nekadašnjim kapetanom sastava iz Mavrinaca, osvojio srebro na Europskom U-20 prvenstvu u Izrael. Dolazak Uljarevića pokazao se kao pun pogodak, no suradnja nije nastavljena. Ovoga puta Uljarević će se pojaviti na početku priprema zakazanih za 21. kolovoza.


Karlo Uljarević rođen je 20. studenog 1998. godine u Osijeku. Može igrati na mjestu graditelja igre i šutera. Karijeru je započeo u osječkom Sokolu, uslijedile su tri i pol sezone u Ciboni, Škrljevu, Zadru i tri sezone u Gorici.




– Drago mi je da sam se vratio u Škrljevo. Ovo je prigoda da dobrim igrama pokažem da sam spreman za iskorak prema europskim ligama, a ujedno da sa Škrljevom napravim dobar rezultat u HT Premijer ligi – kaže Karlo Uljarević.


To je tek početak serije dolazaka u momčad DepoLink Škrljeva.


– Moramo se pojačati, prošle sezone je naša mlada ekipa dosta patila i proigrali smo tek dolaskom Gulina, Šarića i Thorntona, te iduće sezone želimo imati puno bolje rezultate i što manje stresa. Trenutačno je stanje na tržištu takvo da igrači imaju visoke zahtjeve, čekaju opcije iz inozemstva, sve je jako poskupjelo i vjerujem da će svima biti teško složiti momčadi, ali mi moramo imati dovoljno kvalitete da bismo izbjegli situaciju iz prošle sezone, a napravili rezultat koji zaslužuju Grad Bakar i DepoLink – rekao je predsjednik Vice Sep.