Košarka

Škrljevo ostalo bez dvojice igrača. Uljarević ide u Italiju, Rajčiću zbog ozljede gotova sezona

Katarina Blažević

Karlo Uljarević/Foto M. GRACIN

Karlo Uljarević/Foto M. GRACIN

Uljarević, koji se ove sezone vratio u momčad iz Bakra kao najveće pojačanje, već je ranije imao inozemne ponude, ali su one odbijene od strane kluba



RIJEKA Karlo Uljarević sporazumno je raskinuo ugovor s DepoLink Škrljevom te odlazi u redove talijanskog trećeligaša Basket Ravenna Piero Manetti, dok kapetana Marija Rajčića zbog upale pubične kosti čeka tromjesečni oporavak, što će se poklopiti s krajem njegova ugovora sa Škrljevom.


Iz kluba su tako objavili da Rajčić, kojemu je ovo četvrta sezona sa Zelenima, više neće igrati za DepoLink Škrljevo. Uljarević, koji se ove sezone vratio u momčad iz Bakra kao najveće pojačanje, već je ranije imao inozemne ponude, ali su one odbijene od strane kluba. Nakon toga vidio se pad u igri ovog razigravača i dotad najvažnijeg kotačića u momčadi Škrljeva pa su u Upravi shvatili kako bi ipak najbolje bilo pustiti ga.


Škrljevčanima sada neće biti lako u borbi za ostanak u premijerligaškom društvu, ali iz kluba su najavili dolazak dvojice pojačanja ovoga tjedna. Uljarevića i Rajčića tako bi trebao zamijeniti jedan inozemni te jedan domaći igrač.