TRAŽI SE NASLJEDNIK LÖWA

Klopp opovrgnuo glasine: “Ne, neću biti među kandidatima za izbornika njemačke reprezentacije”

Hina

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

"Situacija je jednostavna. Imam još tri godine ugovora s Lverpoolom", kazao je Klopp na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg susreta protiv RB Leipziga.



LIVERPOOL “Ne, neću biti među kandidatima za izbornika njemačke reprezentacije”, izjavio je u utorak menadžer Liverpoola Jürgen Klopp nakon što je objavljeno kako će Joachim Löw napustiti klupu “Elfa” nakon Europskog prvenstva.


Klopp se u mnogobrojnim medijima spomijao kao Löwov nasljednik. Međutim menadžer “Redsa” je to demantirao.


“Situacija je jednostavna. Imam još tri godine ugovora s Lverpoolom”, kazao je Klopp na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg susreta protiv RB Leipziga.




Löw je njemačku reprezentaciju prezeo 2006. godine, a na klupi “Elfa” je osvojio svjetski naslov 2014. u Brazilu, 3. mjesto na SP-u 2010. godine te europsko srebro 2008.


“Löw je toliko godina radio nevjerojatan posao. Mislim da je izbornik s najdužim stažem u Njemačkoj, zasigurno i jedan od najuspješnijih. Napravio je nevjerojatan posao i razumijem da za želi imati vrhunac na Europskom prvenstvu,” kazao je Klopp, koji vodi Liverpool od 2015. godine, a prije toga je trenirao Borussiju Dortmund i Mainz.


“Siguran sam da će Njemački nogometni savez među brojnim odličnim njemačim menadžerima naći dobro rješenje,” naglasio je.