Riječki vratar

Berković dres drugoligaša s Krimeje zamijenio opatijskim: “Imam obećanje da će me pustiti ako stigne atraktivna ponuda”

Ivan Volarić

Carlo Berković/Foto PIXSELL

Carlo Berković/Foto PIXSELL

Berković, kojemu je ovoga ljeta istekao ugovor s Orijentom 1919, prošle je sezone bio ponajbolji drugoligaški vratar, što znači da je Opatija dobila provjereno pojačanje za iduću sezonu



RIJEKA Carlo Berković ipak je zamijenio dres drugoligaša s Krimeje s onim opatijskog drugoligaša. Iako se činilo da su nakon angažmana Vice Baždarića iz Hajduka u opatijskim redovima riješili pitanje vratara, ozljeda Marka Šuška (lom prsta) natjerala je odgovorne u klubu da posegnu za uslugama još jednog vratara.


Berković, kojemu je ovoga ljeta istekao ugovor s Orijentom 1919, prošle je sezone bio ponajbolji drugoligaški vratar, što znači da je Opatija dobila provjereno pojačanje za iduću sezonu.


– Zadovoljan sam dogovorom. Ljudi iz Opatije su bili vrlo korektni. Imam obećanje da će me pustiti ukoliko do kraja prijelaznog roka stigne neka atraktivna prvoligaška ponuda – rekao je Berković.




U Opatiju je stigao i Antonio Siljan. Riječ je o 19-godišnjem veznjaku Istre 1961, koji će igrati u Opatiji na posudbi do ljeta.