»Oči u oči« i »We see the stars«

Riječki bendovi Kraj programa & Bloodwrz predstavljaju nove singlove

Ivana Kocijan

Foto: PR

Foto: PR

Različiti glazbeni projekti koje povezuju isti ljudi.Kraj programa i Bloodwrz, dva zvukom različita riječka glazbena projekta koje povezuju isti članovi, predstavljaju singlove »Oči u oči« i »We see the stars«. Kraj programa na sceni je već gotovo 10 godina. Vrlo brzo nakon osnutka benda objavili su debitantski album »Kraj programa«, nakon čega su osvojili drugo mjesto na regionalnom festivalu Jelen Demofest u konkurenciji od 400 bendova iz cijele regije.


Od osvojene nagrade bend je snimio i spot za prvi singl »Prekid programa«, a između dva albuma objavio je EP »KP/EP« koji je ujedno bio uvertira u drugi album »Ovdje pripadam«.


Odličnim, dinamičnim nastupima šire dobre vibracije po festivalima i klupskim prostorima unutar i izvan granice Hrvatske, pa su tako pozornicu dijelili s Dubiozom Kolektiv, S.A.R.S.-om, Psihomodo popom, Majkama…


Kraj programa
Uz Kraj programa, peteročlani bend, iz znatiželje i viška inspiracije Đine Škulić (vokal) i Igora Klanfara (bubanj) nastaje i Bloodwrz, alternativni pop duo čija se glazba razlikuje od one koju rade u Kraju programa. Istraživanjem inspiracije koja se nije uklapala u njihov dotadašnji bendovski rad, nastao je projekt čiji je zvuk zasluga Igora Klanfara kao autora, producenta i snimatelja kompletnog materijala, dok je mix i master odradio Mario Tomašković.


Uz official lyric video, objavili su i »indoor session« verziju nastalu za vrijeme pandemije – »We see the stars«. »Oči u oči« Kraja programa popraćena je spotom u režiji gitarista Luke Filipana, dok je scenarij napisao bubnjar Igor Klanfar uz pomoć gitarista Ivana Brajkovića. Autor glazbe, snimatelj i producent je Igor Klanfar, a pri pisanju teksta mu se pridružila i pjevačica Đina Škulić. Samostalno objavljene singlove »We see the stars« i »Oči u oči« službeno objavljuju u izdanju Dallas Recordsa kao uvod u novo poglavlje benda uz potpisani ekskluzivni ugovor.


Foto: PR

Bloodwrz