Loša vijest

Pjevač i basist grupe Blink 182 objavio da se bori s karcinomom već tri mjeseca

„Imam rak. To je pušiona i bojim se, ali u isto vrijeme blagoslovljen sam što uz sebe imam izvanredne liječnike, svoju obitelj i prijatelje koji mi pomažu da prebrodim ovo“ - zapisao je Mark Hoppus na TwitteruPjevač i basist nekad mega popularne pop punk skupine Blink 182 Mark Hoppus objavio je na svom Twitter profilu da boluje od raka i da već tri mjeseca prolazi kroz tretmane kemoterapije.


„Imam rak. To je pušiona i bojim se, ali u isto vrijeme blagoslovljen sam što uz sebe imam izvanredne liječnike, svoju obitelj i prijatelje koji mi pomažu da prebrodim ovo“ – zapisao je.


Prije negoli je javno objavio da je bolestan, Hoppus se na društvenim mrežama ponašao kao da se ništa loše ne događa i prisjećao se uspjeha koje je s bendom postigao u prošlosti.Naime, ranije ovog mjeseca, navršilo se 20 godina od izlaska njihovog „Take Off Your Pants And Jacket“ koji im je potvrdio planetarnu popularnost nakon proboja s albumom „Enema Of The State“. Proizašli iz bogate kalifornijske punk scene, Blink 182 su godinama ublažavali svoj zvuk, postajući na neki način definicija pop punka koji je svoj vrhunac doživio upravo na „Take Off Your Pants And Jacket“, kao pokazni primjer kako uključiti pop melodije u žestoke ritmove i ne otupiti oštricu. Hitovi s tog albuma “The Rock Show”, “Stay Together for the Kids” i “First Date” na neki su način u međuvremenu postali radijski evergreeni.


“Volim ovu ploču. Hvala svima koji su je slušali tada i vraćaju joj se dvadeset godina kasnije“ – poručio je ranije ovog mjeseca obožavateljima Hoppus.


U svojoj objavio nije ulazio u detalje, ne zna se o kojoj se vrsti i težini bolesti radi, no karcinom nikad nije dobra vijest.


„Preda mnom su još mjeseci tretmana, ali nastojim ostati pozitivan i nadati se najboljem. Ne mogu dočekati da se riješim ovog stanja i da ponovno stanem na koncertima pred vas u skoroj budućnosti“ – optimistično je završio svoju objavu Mark Hoppus.