Najpoznatija na SP-u

Ivana Knoll gostovala kod Piersa Morgana, suočila se s Katarcem koji je kritizirao njen manjak odjeće

L. S.

Foto: Instagram / Ivana Knoll

Foto: Instagram / Ivana Knoll

Navijačica je na putu prema svjetskoj slaviNajzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll za vrijeme svog boravka u Kataru postigla je svjetsku slavu, te se zajedno sa katarskim biznismenom pojavila na talk showu popularnog voditelja Piersa Morgana, koji ih nije štedio.


U showu je sudjelovala putem video poziva, noseći prepoznatljiv grudnjak na kockice.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Na Morganovo pitanje je li se susrela s neugodnim komentarima ili osudom radi njenog oskudnog odijevanja boraveći u Dohi, Ivana je odgovorila: “Ne, da budem iskrena. Ostala sam veoma iznenađena i sretna da prihvaćaju moj način odijevanja“.


“Žene, muškarci i djeca slikaju se sa mnom”, nadodala je.


U intervjuu je sudjelovao i katarski biznismen Mohammed Hassan Al-Jefairi, koji je kritizirao njen razgolićeni izgled na tribinama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)Podsjećamo, nedavno je Knoll objavila fotografiju na kojoj je vidljivo kako se nekoliko muškaraca okreće za njom slikajući ju, a Jefari je na temelju te fotografije pokrenuo raspravu na Twitteru ostavivši komentar: “Samo informativno, oni su ju slikali ne zato jer im se sviđa već zato jer im se ne sviđa pogrešan način na koji je odjevena u odnosu na našu kulturu. To možete potvrditi sa bilo kojim lokalnim Katarcem. Vjerojatno je za prijaviti“.


Piers nije niti njega štedio, te ga je upitao da pojasni svoju izjavu.


Rekao je kako se nadao da će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti prilika mnogim strancima, pa tako i Ivani, da nauče više o katarskoj kulturi, prenosi The Sun, te je nadodao kako nitko ne bi bio toliko neljubazan i direktno ju kritizirao na temelju odjeće.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)Ivana se nadovezala kako njeni modni odabiri nemaju veze sa vrijeđanjem katarske kulture, te je rekla kako su joj lokalci potvrdili da se za vrijeme Prvenstva može odijevati kako želi.


“Poštujem svaku zemlju”, izjavila je, “rade iznimku za Svjetski kup”.