Laura Wontorra

Ivana Knoll ‘oplela’ po njemačkoj voditeljici, evo o kome se radi

M. Č.

Foto REUTERS

Foto REUTERS

'Kad bih izgledala kao ti, zauvijek bih nosila zimsku odjeću', poručila joj je navijačicaNavijačica Ivana Knoll ove je subote iz Njemačke bodrila hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koja je u Berlinu igrala protiv Španjolske. Prije utakmice dala je intervju za jednu njemačku televiziju, a na svojim društvenim mrežama podijelila je fotografiju voditeljice, Laure Wontorre, pa “oplela” po njezinom izgledu.


Na svojem je Instagram profilu objavila njezinu fotografiju uz podrugljiv komentar.


In

Instagram screenshot


,,Draga Laura, kad bih izgledala kao ti, zauvijek bih nosila zimsku odjeću“, poručila je Knoll.
Inače, Laura Wontorra jedna je od najpopularnijih njemačkih televizijskih voditeljica, a na Instagramu je prati gotovo pola milijuna ljudi.Diplomirala je 2011. godine na Sveučilištu za medije i komunikacije Macromedia u Kölnu, nakon čega je postala vrlo aktivna u voditeljskim vodama. Nakon pripravničkog staža, u ožujku 2017. godine postala je dio RTL Grupe. Radila je kao voditeljica i reporterka u emisiji Bundeslige, a pratila je i RTL-ovo izvještavanje o kvalifikacijskim utakmicama njemačke nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018.


Od 2019. do 2021. vodila je prijenose utakmica UEFA Europske lige na RTL-u, moderirala VOX-ov kulinarski show “Grill den Henssler”, a vodila je i 20. sezonu glazbenog showa “Deutschland sucht den Superstar”.


Podsjetimo, do “obračuna” je došlo nakon što je Knoll u bikiniju, tijekom intervjua s voditeljicom Laurom, rekla da joj je hladno. ,,Teoretski, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno”, odgovorio je voditelj iz studija, kako piše 24 sata, Zatim je Laura, kada se ponovno uključila u eter, dodala: ,,Sad malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu.”