Glumačke i sportske zvijezde

FOTO Hrvatska je hit-destinacija u Hollywoodu: Evo koja sve slavna imena uživaju na našoj obali

Danijela Bauk

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Početkom srpnja u Hrvatskoj je boravio i glumac Kevin SpaceyHrvatska je očito hit-destinacija u Hollywoodu – ovih vrućih ljetnih dana mnoge svjetske glumačke, ali i sportske zvijezde uživaju u odmoru na jadranskoj obali.


Jadran su izabrali Victoria i David Beckham koji se s obitelji odmaraju u luksuznom kompleksu na Lopudu koji je nekada služio kao franjevački samostan. Umirovljeni nogometaš David i njegova supruga Victoria stigli su na odmor u Hrvatsku kako bi proslavili 23. godišnjicu braka, ali i 11. rođendan kćeri Harper, koja je također doputovala s njima.


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL


No u Hrvatskoj ne uživaju samo oni. Najnovija svjetska imena »uhvaćena« su u Splitu tijekom večere, a riječ je o dobro poznatoj glumačkoj ekipi. Na terasi jednog restorana družili su se ovih dana Chris Rock, Sacha Baron Cohen i Woody Harrelson.


Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Chris Rock i njegova nova djevojka, glumica Lake Bell potvrdili su svoju vezu upravo u Hrvatskoj, i to romantičnom šetnjom Trogirom. Sada su uhvaćeni kako bezbrižno uživaju u društvu prijatelja, Woodyja Harrelsona i njegove supruge Laure Louie.


Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL


S njima je bio i Sacha Baron Cohen. Ekipa dane provodi na jahti, a pridružio im se i bubnjar grupe Metallica Lars Ulrich i njegova supruga, poznati model Jessica Miller. Poznati komičari i glumci inače su poznati po zajedničkim ljetovanjima još iz 2018. godine otkad redovito zajedno odmaraju.


Foto: Milan Sabic/PIXSELL


S njima u društvu je i JR, francuski fotograf i ulični umjetnik čiji identitet nije potvrđen, ali i Guy Oseary, jedan od najpoznatijih glazbenih menadžera, čiji su klijenti Madonna, Red Hot Chili Peppers i U2.


Nakon što je nekoliko dana proveo u Istri i uživao u Balama, na jug se spustio i spomenutoj ekipi pridružio i slavni holivudski miljenik žena – Matthew McConaughey. Fotografi su 52-godišnjeg Matthewa snimili na luksuznoj jahti na kojoj mu društvo pravi supruga Camila. Glumac je uživao u zalasku sunca i pogledu na pučinu, hladnom piću, a prizore koje oduzimaju dah zabilježio je mobitelom za uspomenu.


Foto: Milan Sabic/PIXSELL


Početkom srpnja u Hrvatskoj je boravio i glumac Kevin Spacey. Na Brač na odmor došao je na poziv hrvatskog redatelja Jakova Sedlara.


Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL


Krajem lipnja pak u Dubrovniku je boravila i Oskarovka Frances McDormand u društvu supruga Joela Coena.