Tri desetljeća poslovanja

Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju ‘Helena Smokrović’ preselila u kompleks Zagrad

Biljana Savić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Na prostoru čitave etaže s površinom od gotovo 1.200 četvornih metara smješteno je 14 moderno opremljenih soba sa sanitarnim čvorovima, veliki dnevni boravak, kuhinja te uredski i tehnički prostori dok se u središnjem dijelu nalaze recepcija s čekaonicom i liječnička ordinacijaRIJEKA Nadomak obilježavanju trećeg desetljeća uspješnog poslovanja, Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju »Helena Smokrović«, preselila je iz Strossmayerove ulice u nove moderno opremljene prostore na 1. katu poslovno-stambenog kompleksa Zagrad, na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2.


Na prostoru čitave etaže s površinom od gotovo 1.200 četvornih metara smješteno je 14 moderno opremljenih soba sa sanitarnim čvorovima, veliki dnevni boravak, kuhinja te uredski i tehnički prostori dok se u središnjem dijelu nalaze recepcija s čekaonicom i liječnička ordinacija.


Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLER


Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLER

Prostor ima 4 odvojena ulaza, zasebno stubište, dvije vertikale lifta te pokretne stepenice na glavnom ulazu koje vode do recepcije. Stubištem i liftom prostor je povezan i s javnom garažom u podnožju zgrade.


Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLER


Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLERU prisustvu brojnih uzvanika, poslovnih partnera i prijatelja, nove prostore predstavile su vlasnice Eva i Maša Smokrović i to upravo na rođendan njihove majke Helene Smokrović koja je osnovala ustanovu čija je osnovna djelatnost pružanje usluga zdravstvene njege i rehabilitacije te stacionarno zbrinjavanje bolesnika kojima je potrebna pojačana zdravstvena njega i rehabilitacija, s ciljem vraćanja izgubljenih funkcija i što bržeg povratka u redovno životno okruženje.


VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU NOVOG LISTA U PETAK!