Donirane 35.934.kune

Ugledni Riječani donirali Centru za rehabilitaciju kunu po svakom biraču koji je izašao na izbore – kako je Štimac i najavio

P. N.

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

U ime Centra i štićenika zahvalu uputila ravnateljica Ornela Klevisser Tomašić, dodavši da su počašćeni što je za ovakvu donaciju odabrana baš njihova ustanova koja skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Novac od donacije upotrijebit će za rekreacijske aktivnosti, terapijsko jahanje i izlet njihovih štićenika 


Na na žiro račun riječkoga Centra za rehabilitaciju, u suradnji s Udrugom Građani prije svega (GPS), uplaćena je novčana donacija u iznosu od 35.934.kune.


Ugledne Riječane na donaciju je motivirala Udruga Građani prije svega, koja je podržala Davora Štimca na proteklim lokalnim izborima.
Podsjetimo, Davor Štimac je tijekom utrke za mjesto gradonačelnika Rijeke najavio da će skupina uglednih Riječana donirati iznos u kunama jednak broju glasača koji u Rijeci izađu na izbore.


Sa željom da potaknu što veću izlaznost na izbore, grupa Riječana s prebivalištima izvan Rijeke obećala je da će u Centar za rehabilitaciju Rijeka, ovisno o broju birača koji se odazovu, uplatiti iznos koji će nastati umnoškom od jedne kune pomnožene s brojem onih koji budu glasovali.


To su i učinili, pa je u ime Centra i štićenika zahvalu uputila ravnateljica Ornela Klevisser Tomašić, dodavši da su počašćeni što je za ovakvu donaciju odabrana baš njihova ustanova koja skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Novac od donacije upotrijebit će za rekreacijske aktivnosti, terapijsko jahanje i izlet njihovih štićenika.


 


 


‘Ova donacija će pomoći našoj ustanovi u podizanju kvalitete življenja kroz različite aktivnosti poput odlaska na izlete, terapijskog jahanja, boćanja i drugog. U ime svih korisnika i djelatnika Centra za rehabilitaciju Rijeka, veliko vam HVALA’, poručili su iz Centra za rehabilitaciju