POPULARNI LJETNI SPORT

U subotu na Sablićevu treći humanitarni turnir u piciginu “Dobri Kamov”

Marinko Glavan

Foto Silvano Ježina

Foto Silvano Ježina

Unatoč čudnim vremenima, na izričito traženje šire javnosti, morali smo nastaviti tradiciju jer prošle dvije godine su bile čudo, poručuju organizatoriRIJEKA – Treći humanitarni turnir u piciginu, pod nazivom “Dobri Kamov”, bit će održan u subotu, 22. kolovoza, s početkom u 16:30 sati, na plaži Sablićevo na Pećinama.


Na plaži ispod popularnog Beach bara Kamov će svi zainteresirani, bez obzira na dob i spol, moći odmjeriti snage u najpopularnijem ljetnom sportu, pri čemu će svi prihodi biti donirani Udruzi Svjetionik iz Rijeke, za rehabilitaciju i edukaciju djece i mladih s posebnim potrebama.


Na turniru mogu sudjelovati ekipe od četiri do pet članova, kotizacija je 50 kuna po članu ekipe, a prijave se mogu podnijeti na broj mobitela 095 820 6449 (Sandi Basić).
– Unatoč čudnim vremenima, na izričito traženje šire javnosti, morali smo nastaviti tradiciju jer prošle dvije godine su bile čudo, fenomenalna atmosfera, zezancija i hrpa dobrih ljudi. Ne smijemo zanemariti ni novac koji smo donirali u dobre, humanitarne svrhe, jer to i je bit svega.


Prošle smo godine skupljali za sportsku opremu djece i mladih iz Doma za preodgoj na Podmurvicama, a pretprošle za liječenje malog Maura Baraka️. Ove godine, naravno, uz epidemiološke mjere, nema grljenja i ljubakanja među članovima različitih ekipa, molimo sve za odgovorno ponašanje.


Naravno, ako je netko bio u žarištima zaraze zadnjih desetak dana prije turnira ili ima bilo kakve simptome respiratornih infekcija, neka preskoči ovu godinu, moramo misliti jedni na druge️, rekli su Sandi Basić i Haris Tančica, organizatori turnira, dodajući kako će ekipe ocjenjivati najpošteniji tročlani žiri u kategorijama zalaganja, atraktivnosti i simpatičnosti.


– Ali koga briga za poredak i mjesta, važno je dobro se zabaviti i pomoći onima kojima je pomoć potrebna, poručuju organizatori.