Eko taxi

U Rijeku stigao novi taksi prijevoznik. Što nude i kakve su im cijene?

Portal Novilist.hr

Eko Taxi

Eko Taxi

Eko taxi prva tri dana časti korisnike s 50 posto popusta. Cijena vožnje u Rijeci iznosi 4 kn za start te 3 kn po km, tj. 0,80 kuna po minuti, uz najnižu cijenu vožnje od 12 knRIJEKA U Rijeku, treći grad po veličini i najveću luku u Hrvatskoj, stigla je nova usluga taksi prijevoza. Eko taxi, koji sebe opisuju jednim od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, od danas građanima Rijeke omogućava uslugu taksi prijevoza.


Eko taxi povodom svojeg dolaska u Rijeku svim korisnicima daruje popust na vožnju od 50 posto koji vrijedi od 1. do 3. svibnja. Uz to, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 10 posto za beskontaktno plaćanje Maestro karticom u taksiju, a ponedjeljkom i utorkom 50 posto na plaćanje Mastercard karticom iz aplikacije.


Cijena vožnje u Rijeci iznosit će 4 kune za start te 3 kune po kilometru odnosno 0,80 kuna po minuti, uz najnižu cijenu vožnje od 12 kuna.
– Prednost vožnje Eko taxijem do sada su imali priliku iskusiti građani nekoliko gradova u Hrvatskoj u kojima je ovaj taksi prijevoznik u posljednjih nekoliko mjeseci pokrenuo svoje poslovanje. Osim ekološke i sigurne vožnje, Eko taxi svojim korisnicima nudi kvalitetu usluge prijevoza, ali i vozača, kažu u Eko taxiju.


„Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, kontinuirano pratimo potrebe naših korisnika kao i potrebe samog tržišta, a jedan je od naših glavnih poslovnih ciljeva u 2019. godini snažno proširiti prisutnost brenda na cijelu Hrvatsku. Zato smo iznimno sretni i zadovoljni što ćemo od sada i građanima Rijeke pružati jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača.


Snažno smo predani tomu da korisnicima ponudimo najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka zbog koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika. Vjerujemo da će i građani Rijeke to prepoznati te nam dati svoje povjerenje i uživati u vožnji s nama“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.


Eko taxi od danas je u Rijeci moguće naručiti putem besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 051 59 00 59 ili putem internetskog formulara na www.ekotaxi.hr ili pak rezervirati putem e-maila [email protected] (najmanje sat vremena ranije), a moguća je i narudžba vozila s dječjim sjedalicama i vozila opremljenih za prijevoz kućnih ljubimaca.