Još bliže

Promijenili smo adresu: Novouređeni Oglasni odjel Novog lista čeka vas u Starom gradu

Ana Braškić

Na novoj adresi i dalje možete predati osmrtnice, male oglase ili pretplatiti se na Novi list i enigmatska izdanja Skandi Feniks / Foto Vedran Karuza

Na novoj adresi i dalje možete predati osmrtnice, male oglase ili pretplatiti se na Novi list i enigmatska izdanja Skandi Feniks / Foto Vedran Karuza

Novouređeni prostor čeka vas u riječkom Starom gradu na adresi Andrije Medulića 6-8, prekoputa ulaza u centralnu zgradu PBZ banke, u smjeru Katedrale Svetog VidaOglasni odjel Rijeka Novog lista preselio je na novu adresu i sada je još bliže svojim korisnicima.


Novouređeni prostor čeka vas u riječkom Starom gradu na adresi Andrije Medulića 6-8, prekoputa ulaza u centralnu zgradu PBZ banke, u smjeru Katedrale Svetog Vida.


Adresa je nova, ali broj telefona i faxa ostaju isti : Tel, 051/212-102, fax: 051/211-433, kao i email adresa [email protected].
Na novoj adresi i dalje možete predati osmrtnice, male oglase ili pretplatiti se na Novi list i enigmatska izdanja Skandi Feniks.


Foto galerija: Preselili smo u Stari grad: Oglasni odjel Novog lista čeka vas na adresi Andrije Medulića 6-8 Foto: Vedran Karuza


U oglasnom odjelu također možete kupiti sve propuštene brojeva Novog lista s kuponima za nagradnu igru, kao i predati omotnice s prikupljenim kuponima za nagradne igre Novog lista.


Osim osobno u novom oglasnom odjelu, osmrtnice i male oglase možete predati putem weba Novog lista OVDJE ili u poslovnicama FINA-e i Hrvatske pošte u mjestu vašeg prebivališta.


Pretplatiti na Novi list možete se u Odjelu pretplate Novog lista, na brojeve telefona 051/650-043, 051/650-194, putem weba Novog lista ili na mail [email protected].