Drugi krug castinga

Potrebno još statista za snimanje američke serije u Rijeci: Traže se patuljci i dvometraši, medicinske sestre i plesači

P. N.

Ilustracija / Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Ilustracija / Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Casting se održava u subotu, 13. travnja, od 10:00 do 20:00 sati. Casting će se održati na adresi Riva Boduli 1, u zgradi Transadrije, u Konferencijskoj sali u prizemlju zgrade (vrata desno od glavnog ulaza)Produkcijska kuća Serena Pro ponovo traži statiste za potrebe snimanja američke mini serije u Rijeci. 


‘Za potrebe snimanja američke mini serije nastavljamo s castingom za statiste i statiste sa zadatkom! Snimanje će se odvijati u periodu od 22.5.-14.6.2019. na području Rijeke’, poručuju iz produkcijske kuće Serena Pro.


Casting se održava u subotu, 13. travnja, od 10:00 do 20:00 sati.
Iz produkcijske kuće ujedno napominju da oni koji su se prijavili za statiste 5. i 6. travnja ne moraju ponovo dolaziti. 


Casting će se održati na adresi Riva Boduli 1, u zgradi Transadrije, u Konferencijskoj sali u prizemlju zgrade (vrata desno od glavnog ulaza).


 


Prvi krug castinga bio je iznimno dobar i uspjeli smo pronaći puno dobrih ljudi, no produkcijskoj kući još uvijek nedostaju:


– ODRASLE OSOBE SVIH DOBNIH I ETNIČKIH SKUPINA (muški ženski stari mladi svih karakteristika i tipova (blijede puti, tamne puti, plavokosi ,crvenokosi, germanski i anglosaksonski tipovi, čudnovata lica)


– SNAŽNI MUŠKARCI I ŽENE VISOKE; ATLETSKE GRAĐE (sportski tipovi, definirana muskulatura, grube crte lica, zločesti pogled , “dobar loš zao” bad guy tipovi)


– ŽENE S MEDICINSKIM ISKUSTVOM (medicinske sestre)


– PATULJCI I IZRAZITO VISOKI LJUDI (više od 2m)


– OSOBE SA ZNANJEM SVIRANJA NEKOG INSTRUMENTA (Trubači, bubnjari)


– MUŠKARCI I ŽENE S PLESAČKIM ISKUSTVOM


Statisti (12-satni radni dan) dobivaju honorar od 185,00 kn neto po danu snimanja.


Statisti sa zadatkom dobit će honorar od 375,00 kn neto po danu snimanja.


Kostimske probe za odabrane statiste se honoriraju (uz obvezu dolaska na snimanje, u protivnom se ne isplaćuju).


Zainteresirani trebaju ispuniti prijavnicu na ovom linku kako bi cijeli proces bio brži: https://crm.serenapro.hr/serena_entry_form