Oprez u prometu

Opet se kopa. Uvodi se privremena regulacija prometa u Dukićevoj i Strizićevoj ulici

Portal Novi listRadi izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže, izgradnji sustava sanitarne odvodnje te izgradnji rotora, od danas, 26. rujna 2023., uspostavlja se privremena regulacija prometa u Ulici Tome Strižića i Vjekoslava Dukića, priopćeno je iz Grada Rijeke.


“Privremena regulacija prometa trajat će do 19. studenog.


U Ulici Tome Strižića promet će se regulirati naizmjenično slobodnim prometnim trakom putem građevinskih semafora, dok će se Ulica Vjekoslava Dukića privremeno preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja sjeverozapad – jugoistok).
Bit će onemogućeno skretanje iz Ulice Tome Strižića u Ulicu Vjekoslava Dukića. Prometovanje vozila vodit će se obilazno putem Ulice Ivana Matrljana koja će se preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja istok – zapad) te putem Sveučilišne avenije.


Investitori radova su KD Vodovod i kanalizacija te Grad Rijeka, a izvođač radova je tvrtka IZGRADNJA d.o.o. iz Crikvenice. Prometni projekt privremene regulacije prometa izradila je tvrtka 4F-PROJEKT d.o.o iz Kraljevice.


Pozivaju se svi sudionici prometa na oprez, strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa u navedenom razdoblju, a preporučuje se korištenje okolnih obilaznih pravaca”, navodi se u priopćenju.