Time to Move

Mladi okupljeni u CTK Rijeka tijekom listopada izrađuju avanturističku igru o Rijeci

Portal Novi list

Foto CTK Rijeka

Foto CTK Rijeka

Igra će biti povezana s mobilnošću općenito, a bavi se ljudima i predmetima koji su dolazili i odlazili u Rijeku i iz RijekeMreža Eurodesk svojom će najvećom kampanjom „Time to Move“ i ovogodišnji listopad diljem Europe obogatiti brojnim aktivnostima u organizaciji Eurodeskovih multiplikatora.


Putem brojnih informativnih aktivnosti promovirat će se mogućnosti koje europski obrazovni programi nude mladima – volontiranje, stipendije, stručne prakse, razmjene mladih, osposobljavanja i razni natječaji.


“CTK Rijeka, kao jedan od Eurodesk multiplikatora, pripremio je nekoliko aktivnosti u koje se možeš uključiti – na tebi je da izabereš što ti više odgovara, online ili offline aktivnosti.
Do kraja listopada u Time to move kvizu koji su pripremili za sve one koji žele provjeriti svoje znanje o europskim zemljama, običajima, kulturi i posebnostima, ali i o europskim programima koji nude mogućnost uključivanja u volonterske, obrazovne ili druge aktivnosti za mlade.


Kviz možeš ispuniti na poveznici. Podijeli ga s prijateljima i saznaj tko od vas zna više”, poručuju iz CTK Rijeka.


Tijekom listopada s mladi okupljeni u CTK Rijeka izrađuju avanturističku igru o Rijeci. Igra će biti povezana s mobilnošću općenito, a bavi se ljudima i predmetima koji su dolazili i odlazili u Rijeku i iz Rijeke.


Do kraja mjeseca prvi igrači moći će se upustiti u avanturu koju su im pripremili mladi iz CTK Rijeka.


Kraj mjeseca, točnije četvrtak, 29. listopada, održat će se radionica „99 luftballons“, na kojoj će mladi, uz pratnju drugih glazbenih hitova, razgovarati o mogućnostima za mobilnost, zaigrati kviz te tehnikom akrila naslikati svoj balon kojim će označiti mjesto gdje žele ići u Europi.


Za sudjelovanje radionici potrebno je ispuniti prijavu. Za sve sudionike u CTK Rijeka pripremaju i iznenađenje.


Sve aktivnosti Time to move kampanje organizirane su uz financijsku potporu Primorsko-goranske županije, Agencije za mobilnost i programe Europske unije te Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.