Back to the Roots

Ivor Kos si je zacrtao da će otići živjeti u šumu, pa kud puklo. O svom iskustvu priča u Palachu

Portal Novi list

Njegovu verziju života u šumi dođite poslušati u petak 7. listopada od 18.30 sati u Kružnoj uliciNakon prve uspješne epizode programa “Back to the Roots” sa Nikolom Borićem, nastavljamo sa temom života u šumi o kojem će nam ovog puta svoja iskustva prenijeti Ivor Kos.


Ovaj dvadeset jednogodišnji mladić na svom Facebook profilu Ivor u Šumi sa preko 13.000 pratitelja zadnjih godinu dana svojim objavama i videima prikazuje svoj odlazak iz civilizacije i suživot sa prirodom.


Iako je već u srednjoškolskim danima maštao o preseljenju u zelenilo, ovo proljeće si je zacrtao da će otići živjeti u šumu, pa kud puklo.

Ubrzani način življenja ponukao ga je na to. Svjestan da je nemoguće da bude skroz samoodrživ.


Cilj mu je povećati postotak samo održivosti i kvalitetu života te pomoći i ohrabriti ljude koji se žele vratiti prirodi, starim izgubljenim znanjima i životu van grada.


Njegovu verziju života u šumi dođite poslušati u petak 7. listopada od 18.30 sati u Kružnoj ulici


Uz Ivorovo predavanje sa nama je ponovno i udruga Zeleni Kastav čiji nam članovi donose svoje organske i eko proizvode u sami centar grada. Sajam počinje od 15 i trajat će do 20 sati.Ulaz je besplatan (uz dobrovoljnu donaciju ) program nije sufinanciran pa nam je svaka donacija dobrodošla za nastavak.


Broj sudionika ograničen.


Prijava za sudjelovanje je obvezna putem Google forme na linku.


Preuzimanje rezervacija je od 17.30 na ulazu, a start programa je od 18.30 sati.


U slučaju kiše predavanje i sajam se sele u prostor kluba Palach. U slučaju većeg interesa postoji mogućnost održavanja dva predavanja.