Sv. Matej

Dodijeljene nagrade i priznanja za najljepše uređenu okućnicu i balkon u Viškovu

Portal Novi list

Foto TZ Viškovo

Foto TZ Viškovo

Najljepše uređenu okućnicu ima Željka Bjedov, a balkon Doris OžanićU mjesecu svibnju raspisan je i oglašen Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području Općine Viškovo na Facebook i web stranicama Turističke zajednice Općine Viškovo, Novom listu i u Glasniku Općine Viškovo.


Na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici Općine Viškovo, bez obzira na vlasništvo. Već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti 2 godine od pobjede na natječaju.


Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:
• za prvo mjesto 1.000,00 kuna


• za drugo mjesto 700,00 kuna


• Za treće mjesto 400,00 kuna


Natječaj je trajao do 04. svibnja 2020. godine, no s obzirom na okolnosti uzrokovane pandemijom COVID-19, Natječaj je produžen do 25. svibnja 2020. godine i u tom vremenu se prijavilo 14 sudionika.


Svečano dodjeljivanje nagrada održalo se 21. rujna na Dan zaštitnika župe i općine Viškovo, Sv. Mateja u Domu hrvatskih branitelja. Tom prigodom svim mještanima upućene su čestitke povodom blagdana Svetog Mateja.


U ugodnom raspoloženju, ljubiteljima i kreatorima vlastite krajobrazne arhitekture, priznanja, poklon bonovi i cvijeće, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama uručili su zamjenica općinske načelnice gđa. Snježana Podobnik i zamjenik općinske načelnice Denis Mladenić.


Bila je to i prigoda svim mještanima zaželjeti sretan blagdan zaštitnika župe i Općine.


Najljepše uređena okućnica


1. mjesto: Željka Bjedov


2. mjesto: Mirjana Saršon


3. mjesto: Đurđica Kušaković


Najljepše uređen balkon:


1. mjesto: Doris Ožanić


2. mjesto: Marina Ostojić


3. mjesto: Saša Stojanović


“Hvala vam što na ovaj način, uređujući svoje okućnice, pridonosite ljepšem Viškovu. Ja vam ovom prilikom čestitam na osvojenim nagradama i želim Vam da i dalje marljivo i kreativno osmišljavate i uređujete Vaše okućnice.


Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicama te pozivamo naše mještane koji se trude oko uređivanja vlastitih okućnica i balkona, na uključenje i sudjelovanje i sljedeće godine”, rekla je Marina Jurić.