Ljetna pozornica

Virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski 4. kolovoza u Opatiji, evo kako do ulaznica

Portal Novi list

Stefanovski će predstaviti svoj akustični album Mother TongueLegendarni makedonski gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski dolazi u Opatiju!


U predivnom ambijentu Ljetne pozornice u Opatiji, 4. kolovoza 2020., Stefanovski će predstaviti svoj akustični album Mother Tongue na kojem inspiraciju crpi iz etno glazbe i melodičnih zvukova.


Publika neće ostati uskraćena niti za njegove ponajbolje pjesme iz bogate glazbene priče koja je počela s kultnom grupom Leb i sol.
Tijekom karijere, Stefanovski se okušao u raznim glazbenim žanrovima i kao jedan od najcjenjenijih gitarističkih virtuoza surađivao s mnogim regionalnim i svjetskim zvijezdama.Broj ulaznica je ograničen zbog epidemioloških mjera, a cijena ulaznica iznosi 130 kuna i mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija) i na ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim.hr.


Ukoliko u međuvremenu dođe do promjena zbog novih epidemioloških odredbi nadležnih službi, organizatori će pravovremeno izvijestiti javnost.