Za buduće menadžere

Program cjeloživotnog obrazovanja u Iki. “Menadžment kamping resorta” kreće u veljači

Marina KiriginIKA – Program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere »Menadžment kamping resorta« po sedmi put kreće u veljači ove godine.


Više od 200 polaznika u prethodnih šest godina uspješno je položilo program na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki. Danas su bivši polaznici uspješni nositelji razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama.


Među polaznicima su redovito i budući investitori u kampove, glamping naselja i poduzetnici u kamping turizmu. Interes za pohađanje programa imaju i proizvođači kamp kućica i kamp opreme koji redovito šalju svoje čelne djelatnike na ovu jedinstvenu edukaciju u Hrvatskoj, ali i šire. U posljednjoj generaciji, polaznicima iz Hrvatske pridružili su se i polaznici iz Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine. Prijave su otvorene do 20. veljače, a cijena programa ove godine iznosi 690 eura.
U cijenu je uključen i vikend program terenske nastave u kampu s pet zvjezdica (Krk Premium Camping Resort). Polaznici stječu diplomu i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici. Program počinje 27. veljače i traje do 15. ožujka, dok će se terenska nastava održati u travnju.