Novi investitor

Na Kuku će se graditi trgovački centar

Aleksandra Kućel Ilić

Novi trgovački centar niknut će na Kuku / Foto Grad Opatija

Novi trgovački centar niknut će na Kuku / Foto Grad Opatija

Prema informaciji objavljenoj na stranicama Grada Opatije, opatijski je gradonačelnik Ivo Dujmić danas održao sastanak s novim vlasnicima, ali još nije otkriveno njihovo imeOPATIJA Austrijski investitori na Kuku neće izgraditi multifunkcionalni centar koji je prema najavama pored velikog trgovačkog centra trebao obuhvaćati i izgradnju hotela, nekoliko ugostiteljskih objekata i zdravstveni centar, budući da su se pojavili novi vlasnici atraktivnog zemljišta koje su otkupili od tvrtke Kuk projekt.


Prema informaciji objavljenoj na stranicama Grada Opatije, opatijski je gradonačelnik Ivo Dujmić danas održao sastanak s novim vlasnicima, ali još nije otkriveno njihovo ime.


Objavljeno je tek da se može reći da je riječ o jednom trgovačkom lancu te da su njegovi predstavnici upoznali gradonačelnika s novom planiranom investicijom.
– Kako su naglasili, namjera je izgraditi trgovački centar s popratnim sadržajima za koji će ove godine projektna dokumentacija biti završena, a gradnja bi trebala početi početkom 2021. godine. Razgovaralo se i o izgradnji pristupne ceste budućem objektu. Gradonačelnik Dujmić je izrazio zadovoljstvo da se ovaj projekt na iznimno kvalitetnoj lokaciji ipak nastavlja te da će se u budućem trgovačkom centru otvoriti nova radna mjesta, a građani i posjetitelji Opatije dobiti još jedno mjesto za opskrbu – objavljeno je na gradskom webu.