Dog Works klub

Izlet sa psima Land art stazom u Parku prirode Učka

P. N.

Foto facebook

Foto facebook

Izlet je zakazan za nedjelju, 26. svibnja, s polaskom u 9:00 sati. Obavezne su prijave na e-mail [email protected]Dog Works klub za rad sa psima organizira aktivan i zabavan izlet sa psima kružnom Land art stazom u Parku prirode Učka, s mogućnošću edukacije pasa i vodiča. Izlet je zakazan za nedjelju, 26. svibnja, s polaskom u 9:00 sati. Izlet bi trebao trajati otprilike do 12:30 sati.


Staza je lagana šetnica prikladna za sve uzraste i kućne ljubimce.  “Prekrasnom i zanimljivom kružnom stazom povest će nas iskusna planinarka i članica našeg kluba, a imat će priliku uživati u 20 umjetničkih radova duž staze od 6,5 km i 4 vidikovca”, poručuju iz Dog Works kluba.


Od oslikanih stijena, labirinta do mjesta gdje se sastaju vile uživat ćemo zajedno sa našim ljubimcima u ljepotama parka prirode, njezinim mirisima i zvukovima kao i umjetničkim radovima načinjenim od prirodnih materijala umjetnika Borisa Pecigoša.
“Za sve vrijeme izleta imati ćete stručnu podršku licenciranog trenera za školovanje pasa, a na odabranim mjestima kroz igru i zabavne vježbe učimo pravilan opoziv (dolazak) psa, te kako pravilno komunicirati sa psima. Zalažemo se za kvalitetan suživot ljudi i pasa, dobrobiti životinja i očuvanju okoliša, stoga molimo sve sudionike da svoje pse drže na povodniku (3-5 m) koji nije flexi”, poručuju iz Dog Works kluba.


Obavezne su prijave na e-mail [email protected]. Zainteresirani građani dobit će detaljne informacije i upute povratno na e-mail nakon zaprimljene prijave.