Pozvali birače

HSU Opatija: “Očekujemo dobar izborni rezultat”

Portal Novi list

Kandidati HSU Opatija

Kandidati HSU Opatija

Opatijska organizacija složila je listu kvalitetnih ljudi, istaknuo je ZubovićKandidati liste Hrvatske stranke umirovljenika, za Gradsko vijeće Opatije, uz potporu predsjednika ŽO HSU Primorsko goranske županije Davora Zubović pozvali su birače da im u nedjelju na biralištima daju glas.


– Opatijska organizacija složila je listu kvalitetnih ljudi, istaknuo je Zubović.


Dodao je da je ta gradska organizacija jedna od kvalitetnih u županije i vjeruje u njihov dobar izborni rezultata. Pozvao je tom prigodom građane starije životne dobi, umirovljenike i mlade ljude da zaokruže listu broj 4.
Djelovanje Hrvatske stranke umirovljenik u budućem sazivu Gradskog vijeća Opatije biti usmjereno prema unapređenju kvalitete života ljudi treće životne građane dobi i realizaciji programa od općeg interesa za sve građane.


Iako ovaj put izlazi samostalno, HSU Opatije ostaje otvorena za suradnju, spremna povezati se sa strankama, udrugama i asocijacijama s kojima ima slične programe. Budućeg gradonačelnika, tko god to bude bio izabran, podržat će u odlukama koje budu na tragu njihovih programskih ciljeva.