Svjetski dan činjenja dobrih djela

GD Crvenog križa Opatija: Uređen okoliš Doma za starije i nemoćne Volosko

Aleksandra Kućel Ilić

Volonteri u akciji u Voloskom u povodu Dana dobrih djela / Foto GDCK OPATIJA

Volonteri u akciji u Voloskom u povodu Dana dobrih djela / Foto GDCK OPATIJA

Na inicijativu naše volonterke Radmile Rakas, osnivačice vrtlarske sekcije u programu Klub 60+ GDCK-a Opatija, provedena je volonterska akcija uređenja okoliša Doma za starije i nemoćne Volosko – poručili su iz GDCK-a Opatija 


OPATIJA – Gradsko društvo Crvenog križa Opatija pridružilo se obilježavanju Svjetskog dana činjenja dobrih djela, događaju koji je inicirala i pokrenula organizacija Good Deed Day, a udruga iz Hrvatske »Djeca za bolji svijet« kao partner ove organizacije drugu godinu zaredom je obilježava na području cijele Hrvatske.


– Na inicijativu naše volonterke Radmile Rakas, osnivačice vrtlarske sekcije u programu Klub 60+ GDCK-a Opatija, provedena je volonterska akcija uređenja okoliša Doma za starije i nemoćne Volosko. Uz Radmilu Rakas vrtlarskim radovima pridružili su se Silva Ivanišević Beran, Sonja Simone, Davor Mohorovičić, Emilija Škorić i Predrag Miladinović. U sklopu svoje politike korporativnog volontiranja priključio se i DM s tri svoje djelatnice, Nikolinom Ožanić, Almom Jajčanin i Dubravkom Kodrnja. Hvala DM-u i hvala Domu Volosko na suradnji – poručili su iz GDCK-a Opatija.