Čestitke

U Poliklinici Terme u Selcu obilježen Dan Sjeverne Makedonije

Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

U Poliklinici se nalazi skupina znanstvenica i društvenih djelatnika koje su iz Sjeverne MakedonijeU Poliklinici Terme u Selcu u utorak je upriličena nesvakidašnja ali prigodna svečanost: sa skupinom znanstvenica i društvenih djelatnica, koje su iz Sjeverne Makedonije, a u Poliklinici nalaze se desetak dana, obilježen je 8. rujna, Dan nezavisnosti Sjeverne Makedonije!


Polikliniku koje su vlasnici supružnici dr. Ivan i dr. Vlasta Brozičević, posjetio je u utorak crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina da bi pozdravio novu članicu medicinskog tima dr. Aleksandru Mrmevsku, specijalisticu fizikalne medicine i rehabilitacije i zaželio joj dobrodošlicu.


S obzirom na to da se u Poliklinici Terme istodobno nalazi i pet poslovnih žena, znanstvenica, među kojima je i jedna liječnica, iz Skoplja, a sve kao pacijentice ove klinike, i to prof. Mirjana Shosholcheva, prof. Rodna Zivkovska, Danica Zografska, Vesna Kantardzieva i Biljana Antovska, domaćini su im priredili prigodni domjenak i čestitali 8. rujna, Dan nezavisnosti Sjeverne Makedonije.
– Uvjereni smo da je ovo i početak novih prijateljskih odnosa ali i svojevrsni nastavak, jer su neki od naših sugrađana a posebice, svojedobno, arhitekt i slikar, Crikveničanin Zdravko Gržičić, već odavno, još nakon potresa u Skoplju 1963. godine radili na obnovi toga prijateljskog grada, glavnoga grada prijateljske Sjeverne Makedonije, – rekla je dr. Vlasta Brozičević, ugledna specijalistica fizikalne i sportske medicine, a čestitkama se pridružio i gradonačelnik Damir Rukavina, uz prigodnu i simbolički ukrašenu tortu.