Počela isplata

Crikvenički umirovljenici mogu do 29. prosinca podignuti božićnicu, evo kako

Robert Šimonović

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Božićnica ove godine iznosi 500 kuna, a isplaćuje se u poslovnici Fine u Crikvenici do 29. prosincaU Crikvenici je počela isplata božićnica za umirovljenike, korisnike nacionalne naknade za starije osobe i korisnike zajamčene minimalne naknade s područja grada.


Kako navode iz Grada, ove godine povisili su cenzus tako da svi umirovljenici s prebivalištem na području grada Crikvenice koji ostvaruju mirovinu do iznosa od 3.000 kuna ostvaruju pravo na božićnicu.


Božićnica ove godine iznosi 500 kuna, a isplaćuje se u poslovnici Fine u Crikvenici do 29. prosinca.
Korisnici trebaju ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB. Umjesto korisnika koji ostvaruje pravo na božićnicu, može je preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.


Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel. 455-483.


– Grad Crikvenica brine za sve svoje građane pa tako svake godine umirovljenicima u povodu nadolazećih blagdana isplaćuje božićnice.


Posvećujući posebnu pažnju najpotrebitijoj skupini građana, ove godine pravo na božićnicu uz naše drage umirovljenike ostvarit će i korisnici nacionalne naknade za starije osobe i korisnici zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području grada Crikvenice – navode iz Grada Crikvenice.