VESELJE ZA NAJMLAĐE

Djeca u Gospiću već večeras ispratila staru godinu, pjevalo se i plesalo i na klizalištu

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Za sutra će se na istome mjestu dogoditi ispraćaj stare 2021. i doček Nove godine u podne, uz nastup Giuliana i prateće grupe „Diktatori“.GOSPIĆ – Doček dječje Nove godine okupio je večeras na Trgu Stjepana Radića u centru Gospića nekoliko stotina klinaca koje je zabavljao Marko Vukes & Share Love with Other Band. Da je sve bilo kako treba i da odraslima nedostaje zabave dokazali su mnogi roditelji, djedovi i bake, kao i mnogi vremešniji Gospićani koji su pomalo „tancali“ uz zvuke i arije domaćih hitova.


Muško-ženjska ekipa Marka Vukesa iz sebe ima dva snimljena albuma, ali večeras nije nedostajalo cover-hitova izvođača s domaće glazbene scene: Olivera, Petra Graše, grupe Magazin, Davora Tolje… Za sutra će se na istome mjestu dogoditi ispraćaj stare 2021. i doček Nove godine u podne, uz nastup Giuliana i prateće grupe „Diktatori“.


Foto Marin Smolčić


Dok su se odrasli večeras najviše natiskivali oko šanka, mlađi su nastojali biti nadomak pozornice i osjetiti glazbenu vibru što je okitila ovu noć. Dio publike pjevao je i plesao na klizalištu. Najuporniji su u nebo vinuli lebdeće lampione sreće. Pred kraj nastupa Marka Vukesa i Share Love with Other Banda pala je poneka kap kiše.
Naravno, uz komentare publike da bi sve bilo u ozračju ličke zime da je umjesto kiše zalepršala pokoja snježna pahulja. Više kao dekoracija i spomen na ličke zime kakvih više nema.


Foto Marin Smolčić