NEZAVISNI KANDIDAT

Danijel Tušak danas započeo kampanju u borbi za mjesto gradonačelnika Gospića

Marin SmolčićNa jednom regionalnom portalu ovih je dana objavljena anketa vezana uz popularnost nekolicine lokalnih političara i namjere građana Gospića kome od ponuđenih imena podariti povjerenje na prijevremenim lokalnim izborima. Na anketnoj listi našli su predsjednik i tajnik stranke LiPO dr. Darko Milinović i Ivica Kovačević, Ivica Radošević i dr. sc. Joso Vrkljan iz Hrvatske demokratske zajednice i neovisni Danijel Tušak, poznati gospićki poduzetnik koji se na izborima prije tri godine natjecao za dužnost ličko-senjskog župana.


Danas je u predizbornu kampanju prvi krenuo Tušak koji se na Gradskoj tržnici u Gospiću još jednom predstavio građanima, ovoga puta s brojnim planovima i nastojanjima kako bi život u ličkoj metropoli bio ugodniji za sve građane. Petak je u Gospiću već tradicionalno sajmeni dan pa su se Tušaku na štandu pridružili mnogi građani. Potporu njegovom programu za mandat za sljedećem razdoblje davao je i bivši gradonačelnik grada Gospića Karlo Starčević (Hrvatska stranka prava).


Prema zadnjim rezultatima anketa Danijel Tušak uvjerljivo vodi po popularnosti i po svemu sudeći mogao bi izvojevati pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora.