PUNO DOBRE ZABAVE

Adventiranje kod Kazališta idućih dana donosi sjajne koncerte i gastro delicije, evo što se sve nudi

P. N.

U četvrtak u goste dolazi Ivana Kindl - jedna od najboljih hrvatskih vokalistica, svima dobro poznata i kao mentorica u showu Zvijezde pjevaju.Adventiranje kod Kazališta u samo nekoliko dana postalo je omiljeno mjesto u gradu za ispijanje kuhanog vina i uživanje u gastro delicijama koje se mogu kušati na čak osam punktova. No, osim u gastro ponudi i blagdanskom ugođaju, uživati se na Adventiranju može i u odličnom programu, a svaki dan nosi neku novu glazbenu poslasticu.


U četvrtak u goste dolazi Ivana Kindl – jedna od najboljih hrvatskih vokalistica, svima dobro poznata i kao mentorica u showu Zvijezde pjevaju. Pjevat će covere svjetskih hitova, kao i svoje autorske pjesme uz pratnju Damjana Brnića, a nastup je zakazan za 20:00 sati.


Petak je kao stvoren za prvi adventski afterjob uz popularni Trio Marinero koji će, kao i uvijek, odličan štimung napraviti već od 16:00 sati.
Subota je rezervirana za ex-yu rock hitove – u 20:00 sati u goste dolazi bend Obrazovni program koji će izvoditi poznate retro hitove za sve generacije. Od subote slijedi i jedan gastro novitet – Kuća kobasica Mate Jankovića nudit će ultimativnu adventsku slasticu – neodoljive germknedle, koje do sada posjetitelji nisu imali prilike često vidjeti u riječkoj adventskoj ponudi.


U nedjelju slijedi family day, a za pultom će glazbu puštati DJ Bruno. Na radost mališana, u utorak dolazi Sveti Nikola koji će obradovati djecu poklonima, a od 18:00 sati slijedi nastup Dječjeg zbora Tratinčice.


Kod kazališta se adventira svakoga dana od 11:00 sati do ponoći, a subotom i nedjeljom do 2:00 sata.