U Opatiji se održava atraktivna utrka pod nazivom „Trčimo za srce“

NL PromoU subotu, 01. listopada ljubitelji trčanja imat će odličan razlog za dolazak u Opatiju gdje se održava velika utrka „Trčimo za srce“ povodom obilježavanja Svjetskog dana srca. Dodatnoj atraktivnosti zasigurno će pridonijeti ova jedinstvena prilika da se trči centrom Opatije, a kako će se utrka održavati po dijelu dionice neposredno nakon međunarodne biciklističke utrke CRO Race, ruta će biti izuzetno zanimljiva.
Početak utrke koja će se trčati u dužini od 5 kilometara bit će na opatijskoj Slatini, a natjecatelji će trčati ulicama Maršala Tita i Rikarda Katalinića Jeretova do raskrižja za Tošinu te nakon okreta istom trasom natrag do Slatine gdje je i cilj. Start utrke je u 13.00 sati, a samo nekoliko dana nakon početka prijava već je zabilježen velik interes natjecatelja pa organizatori vjeruju kako će utrka postati tradicionalna.
Prijave za utrku koja se održava u sklopu manifestacije ”Dani srca u Opatiji” moguće su putem stranice: www.danisrca.com.Kotizacija iznosi 100 kuna, a svi natjecatelji će u promotivnoj vrećici, osim startnog broja, pronaći i službenu majicu, bočicu vode, poklon sponzora te okrjepu za nakon utrke.
Mario Mlinarić, poznati hrvatski kondicijski trener će odraditi zagrijavanje prije utrke i dodjelu priznanja natjecateljima uz vrijedne wellness nagrade za one najuspješnije.
Prijavi se!