PLOVIDBA U SMJERU USPJEHA – TVRTKA AGENT PLUS JE DOBILA AGENTURU JUŽNOKOREJSKOG GIGANTA HMM-a ZA JUGOISTOČNU EUROPU

NL Promo

Globalna suradnja u cilju efikasne logistike

Uzbudljive vijesti stižu iz svijeta logistike i transporta za područje jugoistočne Europe. Renomirana tvrtka Agent Plus Grupa službeno je postala ekskluzivan agent jednog od najvećih svjetskih brodara HMM-a osmog na svjetskoj rang listi kontejnerskih brodara. Sporazum o međusobnoj suradnji potpisan je u kolovozu ove godine, te obuhvaća tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. Time je i službeno ostvaren ključni korak prema unaprijeđenju logistike u ovom prostoru Europe. Službena najava suradnje objavljena je na svečanoj proslavi 15 godina poslovanja Agent Plus Hrvatska, koju su uveličali uvaženi poslovni partneri i cijenjeni klijenti. „Osnivanje HMM Agency Croatia u sklopu Agent Plus Grupe, predstavlja značajan iskorak u kontejnerskom prijevozu za cijelu regiju i omogućuje raznoliku ponudu usluga. Ovom suradnjom je još jednom potvrđena kvaliteta našeg rada“, istaknula je Aida Sokol, Generalni direktor Agent Plus Zagreb.Ova suradnja otvara novo poglavlje za obje kompanije, a Agent plus grupaciji daje mogućnost da pružimo još kvalitetnije usluge u kontejnerskom transportu za sve naše klijente“, riječi su Zorana Netkovića, Generalnog direktora Agent Plus Grupe. „Zajedno sa južnokorejskim gigantom – HMM-om, imamo priliku i mogućnost da još snažnije unaprijeđujemo naše poslovanje u ovom dijelu logističkih aktivnosti.“


Agent Plus Grupa izgradila je profesionalan ugled i izuzetno povjerenje u svijetu logistike, a njihova posvećenost, pouzdanost i kvaliteta bez kompromisa omogućili su im značajan uspjeh na globalnom tržištu i stjecanje povjerenja HMM-a. Kroz uspješnu implementaciju raznih regionalnih i domaćih projekata, te pružanju usluga na najvišoj razini, Agent Plus Grupa istaknula se kao pouzdan partner koji je spreman ostvariti najviše standarde u sektoru logistike.Uredi partnerske tvrtke koje nose naziv „HMM Agency“, pokrivat će različite dijelove regije. Predstavništvo za HMM Agency Hrvatska i HMM Agency Bosna i Hercegovina bit će locirana u Rijeci, a predstavništvo za HMM Agency Srbija i HMM Agency Crna Gora, svoje će sjedište imati u Beogradu.


Od začetaka i pokretanja prvih usluga sa svega tri VLCC broda davne 1976. godine, HMM je do danas značajno napredovao i postao svjetski lider u integriranim logističkim rješenjima, te nudi različite vrste brodskih usluga sa vlastitom flotom, koju čini više od 100 različitih plovila – www.hmm21.com. Povezujući globalne pomorske luke na svim kontinentima, uz primjenu najsuvremenijih logističkih IT sustava, ujedno vodi brigu i o zaštiti životne sredine na najvišoj razini.


Namjera HMM-a u uključivanje rada tržišta Balkana i Mediterana, govori o značaju i rastu tržišta u ovom dijelu Europe.


Zajednička suradnja nije samo potvrda kvalitete Agent Plus Grupe, već i pokazatelj da se svijet transporta i logistike okreće prema snažnim partnerstvima zasnovanim na povjerenju i ulaganju u razvoj.