Istraga u tijeku

Dečki s Kvarnera pokradeni u Italiji. Večer hrvatskog tenisa neće pamtiti po dobrom

Portal Novi list

Foto: HTS

Foto: HTS



Postala je već tradicija da se na slobodan dan, kada hrvatska Davis Cup reprezentacija ne igra svoj susret, održi Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera. Ovaj put priređena je u hotelu Amati Design u Bologni, pišu Sportske novosti.


Na žalost, tijekom noći je došlo do nemilog incidenta, Dečkima s Kvarnera, orkestru sastavljenom od članova puhačkih orkestara Trsat, Spinčić, Lovran i Marinići, je provaljeno u kombi s kojim su doputovali u Bolognu, dio instrumenata im je ukraden, dok je dio uništen.


Riječ je, naravno, o iznimno vrijednim instrumentima, tako da je napravljena velika materijalna šteta. Policijska istraga je u tijeku, javljaju Sportske novosti




Inače, večer je otvorila predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, koja se zahvalila novinarima na dolasku te Turističkoj zajednici Kvarnera, s kojom suradnja traje već godinama.


Nakon prezentacije turističkih potencijala regije Kvarner, okupljeni su uživali u proizvodima proizvođača s područja Primorsko-goranske županije.


Dečki s Kvarnera, koji su sastavljeni od najboljih članova puhačkih orkestara Trsat, Spinčić, Lovran i Marinići, su službena glazba hrvatske Davis Cup reprezentacije.