Duodrama

Hit predstava “Venera u krznu” u subotu dolazi u Rijeku

Kim Cuculić

Foto Krešimir Matoušek

Foto Krešimir MatoušekPredstava »Venera u krznu« Tespian teatra bit će izvedena u subotu, 15. lipnja, u 20 sati u Klubu Palach. Ova intrigantna duodrama s Tonkom Mršić i Viborom Krekovićem u glavnim ulogama istražuje kompleksnost ljudskih odnosa, njihovu seksualnost, težnju za dominacijom ili podčinjavanjem te labilnost identiteta.


Režiju potpisuje spomenuti dvojac, potičući publiku svojim redateljskim pothvatom na propitivanje vlastite pozicije moći unutar odnosa. Radnja »Venere u krznu« vrti se oko Thomasa, redatelja koji je u potrazi za glumicom koja će utjeloviti lik Venere u njegovoj predstavi.


U potrazi za savršenom glumicom, već je spreman odustati kad upoznaje Vandu, tajanstvenu i privlačnu ženu koja na prvi pogled ne ispunjava sve kriterije. Međutim, kako se radnja razvija, otkrivamo da je Vanda mnogo više no što se očekuje od glumice…
Broj ulaznica je ograničen, a mjesto se može rezervirati putem maila: [email protected].


Asistent režije je Dominik Rački. Tekst je djelo Davida Ivesa, a prijevod je napravio Vibor Kreković. Za oblikovanje svjetla zadužen je Endi Krakić. Grafički dizajn potpisuje Ana Zidar Brkić. Glazbu je stvorio Luka Lemo.


Dodatne informacije mogu se dobiti na www.tespianteatar.hr.