SATIRA

Kalvarija pod zvijezdama: Jubilarni 400. “Kuc kuc cabaret” Ri teatra

Kim Cuculić

Za 400. jubilej pripremljena je retrospektiva u tri bloka, a sudjeluju i mađioničar Andrej te plesna skupina Flame Tammy’s Pole dance studio



RIJEKA – Jubilarni 400. »Kuc Kuc Cabaret« Ri Teatra bit će održan u petak, 31. srpnja, u 21 sat na terasi Kalvarije u sklopu ljetnog festivala smijeha »Kalvarija pod zvijezdama«.


Ri Teatar, od svog osnutka, na svom redovitom repertoaru ima i »Kuc Kuc Cabaret«, koji se igra svaki drugi petak. To je ujedno i najdugovječniji program kabaretskog stila u Hrvatskoj. Program se kontinuirano mijenja i uvijek je aktualan, satiričan, ponekad i apsurdan.


Izvode se tekstovi domaćih satiričnih pisaca, kao i strani humor. Trenutno stalnu postavu čine David Petrović, Davor Popović, Igor Kondić, Marina Deželjin, Helena Miočić Mandić, Jelena Radoš, Bojan Lakoš i Krešo Medaković. Za 400. jubilej pripremljena je retrospektiva u tri bloka, a sudjeluju i mađioničar Andrej te plesna skupina Flame Tammy’s Pole dance studio.




Najavljen je i program za kolovoz, na kojemu su komedija »Nepozvani ghost«, kviz show »Kvizalište« Andreja Škedela, »Pole dance show«, zatim komedija »Loto« Ri Teatra, monodrama »Ptica« u izvođenju Jadrana Grubišića, gostovanje »Oj živote« prema tekstu Josipa Pejakovića u adaptaciji, režiji i izvedbi Jacka Dimicha.


Zatvaranje »Kalvarije pod zvijezdama« najavljeno je za 22. kolovoza kad će biti izveden specijalni »Kuc Kuc Cabaret« s gostima. Sve predstave su u 21 sat na terasi Kulturnog centra Kalvarija.