Povratak u "normalu"

HKD na Sušaku otvara se 27. svibnja komedijom “Who the f*** is Biba?”. Interes publike je velik

Hina

HKD na Sušaku s nestrpljenjem čeka povratak publike

HKD na Sušaku s nestrpljenjem čeka povratak publike

 HKD na Sušaku priopćio je da svoju vjernu publiku očekuje s veseljem i potpuno spreman prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.Hrvatski kulturni dom na Sušaku u Rijeci nakon dva mjeseca stanke vraća predstave na svoju scenu, a komedija “Who the f*** is Biba?” prva je na redu 27. svibnja.


Tog dana predstava će se izvesti u 18 i 20 sati. Termin u 18 je dodan zbog velikog zanimanja gledatelja. Hrvatski kulturni dom na Sušaku priopćio je da svoju vjernu publiku očekuje s veseljem i potpuno spreman prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


Mjere uključuju i novu organizaciju gledališta, a za predstavu u 20 sati, za koju su karte prodane još u ožujku, gledatelje će na njihova nova mjesta dopratiti hostese i zaposlenici, priopćio je HKD.
Predstavu “Who the f*** is Biba?” autora Igora Weidlicha i redatelja Borisa Kovačevića u HKD dovodi B GLAD Produkcija, a u njoj glume Slavko Sobin i Petra Kurtela.


U predstavi je riječ o problemima u braku samo dva tjedna nakon vjenčanja. Bračni par mora pretresti vlastitu intimu, događaje na vjenčanju i popis uzvanika kako bi očuvao bračni status.