u subotu 20. studenoga

13. Noć kazališta: Živa interakcija publike i kazališnih umjetnika

Kim Cuculić

Foto: Arhiva NL

Foto: Arhiva NL

Kad je riječ o riječkim kazalištima, Gradsko kazalište lutaka Rijeka 20. studenoga u 11 i 18 sati izvodi svoju uspješnicu »Ježeva kućica«



Trinaesta Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 20. studenoga u 61 instituciji u 41 mjestu u Hrvatskoj, i to ponovo u živoj interakciji publike i kazališnih umjetnika, te uz niz popratnih programa i uz strogo poštovanje epidemioloških mjera. »Ove subote na kazališnim daskama održat će se mnogi programi koji će biti i kazališnog i manifestacijskog, nekazališnog tipa, a svi će biti u znaku Noći kazališta«, kazao je na konferenciji za novinare u Kulturnom centru Dubrava Narodnog sveučilišta Dubrava ravnatelj te institucije Željko Šturlić.


Kad je riječ o riječkim kazalištima, Gradsko kazalište lutaka Rijeka 20. studenoga u 11 i 18 sati izvodi svoju uspješnicu »Ježeva kućica«, a u Dječjoj kući bit će održana radionica »Sretna slova«. Hrvatski kulturni dom na Sušaku najavljuje predstavu »Boca istine« u 20 sati. Kulturni centar Kalvarija priprema plesno-igrani spektakl »…Bez riječi« u 20 sati, u kojemu sudjeluju Tammy’s Pole Dance Studio, plesna skupina Flame, muška plesna skupina Hot stuff i glumci Ri Teatra.