Luksuzni brend

Infiniti sutra u online prijenosu s YouTube kanala predstavlja kupe QX55

T.I.

Ovaj put Infiniti je davao vrlo malo informacija, a još manje fotografija novog automobila. Sve što se od QX55 konkretno moglo vidjeti je segment zadnjeg kraja automobilaInfiniti, luksuzni brend automobila japanskog Nissana, sutra će predstaviti novi model QX55, kupe verziju QX50 crossovera. S ovim automobilom Infiniti će se boriti za kupce u zahtjevnoj klasi gdje dominiraju BMW X4 i Mercedes CLC Coupe.


Ovaj put Infiniti je odavao vrlo malo informacija unaprijed, a još manje fotografija novog automobila, ekskluzivu je ostavio za online predstavljanju preko društvenih mreža. Sve što se od QX55 konkretno moglo vidjeti je segment zadnjeg kraja automobila objavljen na Facebook profilu tvrtke.


Da se predstavljanju doda malo prestiža i glamuroznosti, na predstavljanju će nastupiti američka glazbena R&B zvijezda Aloe Blacc.
Za pretpostaviti je da će QX55 imati isti motor kao veći brat QX50, dakle 2.0 četverocilindrični turbo motor koji razvija 268 konjskih snage. Također se očekuje automatski mjenjač s kontinuirano promjenjivim prijenosnim omjerom.


Sve ostale detalje i kako zapravo Infiniti QX55 kupe izgleda možete doznati sutra u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Infinitija. Ali, preporuka izravnog praćenja ide samo onima koji ne mogu spavati noću. Naime, predstavljanje uživo je zakazano u 17 i 55 h po pacifičkom vremenu, što će reći da je to po našem vremenu već srijeda u 3 ujutro.


Set list, sound check and rehearsal complete! It’s almost time for Aloe Blacc to welcome the star of the show ✨ Mark…


Objavljuje INFINITIPetak, 13. studenoga 2020.